ЗСУ перейшли у контрнаступ на південному напрямку внаслідок чого окупанти зазнали значних втрат.

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування "Південь"

Як повідомляють військові, ворог зазнав суттєвих втрат, в результаті чого, він був змушений зайняти оборону на невигідних для нього позиціях.

ЗСУ. Фото: Twitter

"Бойові дії тривають. Загарбники продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру в населених пунктах вздовж адмінмежи Миколаївщини та Херсонщини. Знов атаковано Миколаїв реактивними системами залпового вогню. З відчаю ворог намагається болюче вжалити та знов влучає в житлові квартали. Попередньо, є поранені серед цивільного населення. Інформація уточнюється", - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Крім того, в повідомленні зазначено, що на окупованій Херсонщині триває блокування автошляхів для виїзду на підконтрольні Україні території. Люди намагаються виїхати на автівках. Транспортні засоби ретельно перевіряють та розвертають назад.

Окупанти продовжують блокаду цивільних суден в заблокованих портах, гуманітарних коридорів не було створено.

Нагадаємо, російські окупанти хочуть затягнути війну до зими, почали будувати лінію оборони: ЗСУ зруйнують їхні плани в пух і прах.

До слова, російський політолог розповів, чому Франція і Німеччина бояться перемоги для України: "Компромат еротичного і корупційного характеру".

Раніше ми писали, що мешканці Лиману пообіцяли повернутися та залишили промовисте повідомлення для окупантів: "Пошкодуєте, що не здохли раніше"