Стало відомо про те, що українським захисникам вдалося вибити величезну кількість російських офіцерів середньої та молодшої ланки армії.

Про це стало відомо завдяки новим опублікованим даним британської розвідки. Розміщені вони на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

Російська армія в Україні зазнала колосальної кількості втрат. Зокрема, йдеться про офіцерів середнього та молодшого рангу.

Командири бригад і батальйонів окупантської армії судячи з усього змушені йти в атаку, так як "несуть безкомпромісну відповідальність" за дії своїх підрозділів.

Британська розвідка, фото: Twitter

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Втрата значної частини молодого покоління професійних офіцерів, ймовірно, посилить поточні проблеми з модернізацією підходу до командування і управління", – прогнозують в Лондоні.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Далі зазначають, що батальйонні групи окупантів, які почали збирати з уцілілих частин деяких підрозділів, будуть менш ефективні. Всьому виною брак молодших командирів.

Ця нестача досвідчених командирів в майбутньому призведе до подальшого зниження бойового духу, а також збереження поганої дисципліни у військах рф. Все це грає на руку Збройним силам України.

Цей висновок побічно підтверджують "численні достовірні повідомлення про локальні заколоти серед російських сил в Україні".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що підполковник Євген третій місяць бореться з окупантами під Ізюмом: думок про капітуляцію навіть не допускає

Раніше повідомлялося, що росіяни почали тікати з армії, аби не стикатися з ЗСУ: погрожують розстрілом і покараннями

Також, російські війська понесли провал відразу на трьох напрямках в Україні-британська розвідка