Європейський Союз оновив санкційний список проти Росії, яка веде повномасштабну війну в Україні. На цей раз в список потрапили 18 юридичних і 65 фізичних осіб, серед яких передбачувана коханка глави Кремля Аліна Кабаєва. Оновлені санкції опубліковані в Офіційному журналі ЄС і вже набрали чинності.

Після повномасштабного російського вторгнення в Україну ЄС ввів вже шостий пакет санкцій, який цього разу торкнувся і безпосередньо Володимира Путіна, адже в список потрапила його передбачувана коханка Аліна Кабаєва.

Аліна Кабаєва. Фото: скрін youtube

Всього оновлений санкційний список поповнився 18 юридичними та 65 фізичними особами. Крім "коханки" Путіна в нього потрапили: дружина прессекретаря російського президента Дмитра Пєскова Тетяна Навка і його діти, засновник "Яндекса", а також особи, причетні до звірств в Бучі та Маріуполі, і українські колаборанти.

путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Варто відзначити, що загальна кількість фізичних осіб, які потрапили під санкції ЄС вже становить 1158 осіб, юридичних осіб - всього 98.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у рф дефіцит голлівудських фільмів замінять власними серіалами, українці не змусили себе чекати: "Чорнобаївська різанина..."

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.