Бійці ЗСУ показали "колегу" знаменитого пса Патрона, який також приносить багато користі і допомагає вберегти десятки життів. Чотирилапого героя показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України в соцмережі facebook.

Українці вже четвертий місяць дають відсіч російським окупантам, виганяючи їх з країни. Втім, тікаючи, загарбники залишають після себе безліч мін і снарядів, які несуть небезпеку для життя людей. Знаходити і знешкоджувати такі "сюрпризи" українським захисникам допомагають чотирилапі герої. Так, в Міноборони показали "колегу" пса Патрона.

"Колега" Патрона. Фото: скрін facebook

Пес, завдяки неймовірному нюху, відшукує "сюрпризи", які залишили після себе російські окупанти. На відео можна побачити десятки знешкоджених мін, через які могли постраждати люди.

"Нюх як у алмаза: мінно-пошуковий пес виявляє смертоносні рашистські пастки і "сюрпризи". Чотириногий боєць одного з підрозділів Командування Сил підтримки Збройних Сил України допомагає в пошуку мін, снарядів, саморобних вибухових пристроїв", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти не зможуть захопити Донецьку область через помилкову тактику: "друга у світі армія" знову облажалася.

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.