У Кремлі вирішили змінити "методичку" щодо так званої "спецоперації" в Україні. Служба безпеки успішно розкрила плати російських окупантів і розповіла про них на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

СБУ заявила, що в Росії вирішили змінити "методички", щоб "правильно висвітлювати спецоперацію" в Україні. Так, в російських спецслужбах визнають, що росіяни не розуміють, чому війна була єдиним способом "вирішення цілей". У зв'язку з цим у ФСБ почали намагатися знайти нові аргументи, щоб пояснити це і одночасно виправдати злочини російських військових.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Так, щоб змінити настрої серед населення, спецслужби рф вирішили ввести нові "методички", згідно з якими, планують створювати багато" позитивних " роликів нібито про порятунок тварин і возз'єднання сімей.

"Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй", порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей… тобто більше "мімімішних" історій, яких зараз не вистачає", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Творчий захисник Сергій зізнався, кого мріє намалювати після перемоги України: "З віночком з польових квітів на голові".

Також наш портал інформував, Київ обстріляли з Каспійського моря, ракета ледь не спровокувала витік радіації на Південноукраїнській АЕС.

Крім того, наш портал писав, українець мріє дожити до дня, коли Росія розпадеться на частини: разом з побратимами робить для цього все.