Іноді буває, що росіяни нічого не усвідомлюють навіть у момент, коли правда очевидна, і не довіряють найближчим людям, які бачили все на власні очі.

Цього разу так і сталося. Український блогер Володимир Золкін мав можливість поговорити з тими самими зазомбованими людьми, які всіляко виправдовують війну. Йдеться про матір полоненого окупанта.

Вона вирішила пояснити українцям, що таке нацизм, і свято вірить в те, що Україна, яка не воює абсолютно Країна до певного часу, просто "не встигла напасти на Росію".

Виявляється, "нацизм генетично не властивий росіянам", і взагалі, вони вторглися в Україну, тому що "ви б напали першими". При цьому, судячи з усього, через свою ідеологію за сина вона явно не переживає. Мабуть, на російському телебаченні вже розповіли за методичкою, що жінки повинні народжувати чоловіків, щоб ті тільки воювали за Батьківщину.

Скільки б прямих доказів не пред'являв блогер матері, вона все одно стояла на своєму.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Російські полонені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Росія вторглася на наші землі 24 лютого. Того дня життя кожного громадянина змінилося раз і назавжди. Більше 10 мільйонів чоловік були змушені покинути свій будинок, і шукати для себе і своїх дітей більш безпечне місце.

Більше 100 днів протистояння, і на жаль, поки що не знає, коли це може закінчитися. Окупанти продовжують вбивати наших людей.

Російський окупант. Фото: Telegram

Нагадаємо, що у добровольця з Південної Кореї можуть відібрати громадянство за захист України

Раніше повідомлялося, що українців закликали бути пильними: у МВС попередили про активізацію ДРГ окупантів

Також, російські окупанти бояться вступати в прямі бойові зіткнення з бійцями ЗСУ: тікають при найменшій можливості