Новини з рф щоразу доводять, що путінська країна провалилася не просто на рівень середньовіччя, а втратила основу цивілізаційного суспільства, там нівелюються права та свободи громадян та дітей.

Як приклад нового ступеню деградації, стала подія, яку назвали тренуванням евакуації. Студентів Томського університету евакуювали з гуртожитку по пожежній тривозі, а потім не дозволяли повернутися, поки вони не вишикуються буквою Z. Відео ганьби оприлюднили у пабліку Telegram "Ватна багнюка".

Студенти рф. Фото: Telegram

Як видно на відео, студенти не опиралися, та встали в потрібну "позу" - символізуючу війну проти України. Твердження, що студентський рух є найбільш радикальним, та спроможним на зміни, у рф теж не є доконаним фактом.

Якщо в цивілізованих країнах, надія зосереджена на студентських рухах, то там дітей просто використовують як живу силу у пропаганді нових, подібних на фашистські ідеї.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пропаганда настільки потужно спрацювала на тлі зниження грамотності населення, що навіть так звані студенти не опираються їй. Саме тому, ті з окупантів, хто потрапляє в Україну дивуються тому, як гарно живуть українці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що нумеролог Нона Мусалян зробила характеристику президентам України та росії з погляду нумерології.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир десантників показав, як успішно нищити окупантів, та назвав основні характеристики для десантників.

Також "Знай.ua" писав, що українець 10 років прожив у сонячній Італії, але повернувся захищати свою батьківщину, застав повномасштабну війну з банкою тушoнки.