Генеральний директор німецької компанії Rheinmetall, що виробляє бойові машини, заявив про готовність допомогти Україні у війні з росією.

Гендиректор Армін Паппергер в інтерв'ю виданню Bild заявив, що кілька бойових машин піхоти Marder від німецького виробника Rheinmetall, які були зняті з озброєння Бундесвером, в даний час пройшли модернізацію, і можуть бути доставлені в Україну вже в найкоротші терміни.

Німецькі БМП Marder, фото з вільних джерел

Однак остаточне рішення щодо транспортування має прийняти федеральний уряд.

Вже є фото п'яти модернізованих Marder, вартість кожної становить від 850 тисяч євро до 1 мільйона в залежності від комплектації. Також на складі Rheinmetall для модернізації знаходяться 88 танків Leopard 1 та інших танків Leopard 2.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Крім того, як поділився Паппергер, війна в Україні сприятливо вплинула на становище компанії. Ціна акцій Rheinmetall зросла на 150 відсотків і виробництво працює повним ходом. Тому Rheinmetall хоче збільшити потужності.

"Ми очікуємо значного збільшення продажів до 20% на рік, і зараз в процесі збільшення наших потужностей. Ми можемо принаймні потроїти виробництво боєприпасів протягом наступних 12 місяців, виробництво бронемашин може бути подвоєно, тому що ми можемо дуже швидко відновити більшу частину інфраструктури часів холодної війни", - заявив генеральний директор Rheinmetall.

Німецькі БМП Marder, фото з вільних джерел

Нагадаємо, бійці ЗСУ успішно вибивають окупантів з Херсонщини: пішли в контрнаступ у кількох напрямках

Як повідомляв Знай.uа, колишній топ-чиновник рф вступив в легіон "Свобода Росії", щоб воювати проти путінського режиму: "Мрії збуваються"

Також портал Знай.uа писав, що нарешті сучасна зброя: найкрутіша система світу захищатиме небо Києва