Днями з'явилася інформація про те, що українські захисники наблизилися ближче до Херсона, і їм залишається до міста всього 10 кілометрів. Однак, Олексій Арестович спростував цю інформацію.

На опублікованому в мережі ролику чоловік у військовій формі почав говорити про те, що вони вже поруч, і до Херсона залишається всього 10 кілометрів.

"Чекайте нас, друзі. Ми обов'язково будемо. Тримаємось. Все буде Україна. Слава ЗСУ" - каже військовий.

При цьому, того ж вечора, Олексій Арестович спростував цю інформацію, і зазначив, що нашим військовим довелося трохи відійти від позицій, але певні прориви є. За чотири дні ЗСУ пройшли близько 5 кілометрів.

Незважаючи на те, що вони відійшли від позицій, на хід боїв це ніяк не вплинуло, а навіть навпаки. Наші військові значною покращили якість контрбатарейної боротьби завдяки поставкам сучасної артилерії.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"На Херсонському напрямку їм (окупантам - ред.) добре "вломили" нашою артилерією, а на запорізькому вони їхали, їхали, їхали, але не доїхали, тому що їм влупили", - сказав радник глави офісу президента України Олексій Арестович.

Якщо так піде і далі, то наші хлопці зовсім скоро звільнять Херсон від російських окупантів, і вони раз і назавжди забудуть дорогу туди. Плани про референдум, а також про приєднання до Росії варто забути, адже ЗСУ цього ніколи не допустять.

Херсон. Фото: Telegram

Місцева "влада" і окупанти це прекрасно розуміють, тому почали поступово згортатися, і бігти в різних напрямках. Херсон-Україна, завжди був і буде.

Нагадаємо, що жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф у Бучанському районі, від якої холоне кров

Раніше повідомлялося, що Україна перемагає не тільки на полі бою - у Баку на етапі Кубка світу стрілки виграли срібло

Також, окупанти від страху перед ЗСУ божеволіють і скаржаться на погані "броніки"