У російському Санкт-Петербурзі активісти обстріляли із пейнтбольної рушниці статую Путіна в образі римського імператора.

Виявляється, у "культурній" столиці рф знаходиться статуя путіна, тобто імперські замашки культивувалися у "карлика-царька" не рік - не два. Менше з тим, тепер це чудова ціль для тих, хто не згоден з політикою маразматика. У мережу злили відео "розстрілу" путіна.

Статуя путіна. Фото: скриншот Youtube

Хоча, звісно, що шкоди це не нанесло, це ж якби хоча б дірочки лишало... А так знову спишуть на "біологічну зброю укрів". Адже виглядає тепер статуя саме так — ніби її рясно полили голуби своєю єдиною зброєю — екскрементами.

Акцію зробили активісти, які назвали себе "Комітетом республіканців соціалістів". свої дії активісти кваліфікували, як "вправа в діяльному імперіалізмі". Таким чином вони підбили підсумки завершенню форуму, який на минулому тижні відбувався у Петербурзі.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також на відео вказують, що росія буде вільною народною соціальною республікою.

Статуя розміщена на фасаді одного з торгівельних центрів міста. Місцеві одразу впізнали у статуї путіна, хоча забудовник нібито стверджував, що це статуї, які уособлюють дев'ять європейських міст, зокрема і Санкт-Петербург.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 19 червня, в День батька, свій 58 День народження відзначає друг України і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як сприйняли Макрон і Шольц Володимира Зеленського у футболці на зустрічі з європейськими лідерами.

Також "Знай.ua" писав, що пес Патрон розчулив українців несподіваною порадою, яку слід "взяти на озброєння".