У мережі з'явилася ще одна історія війни. Бійці територіальної оборони знищили окупантський танк, який росіяни називали "непереможним".

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Військового Телебачення України в соціальній мережі Facebook, де діляться найактуальнішими новинами.

Справа в тому, що на початку травня воїни Харківської терроборони увійшли до звільненого містечка Старий Салтів, і тим самим замінили там військових 72 ОМБр імені Чорних Запорожців.

Через деякий час російські окупанти вирішили знову повернутися туди, і намагалися повернути контроль над населеним пунктом. Колону загарбників очолював танк" прорив", який російські окупанти називали"непереможним". Бійці ТрО про це не знали, і почали його знищувати.

Спочатку був відкритий перехресний вогонь з кулеметів, відсікли піхоту, і після цього в хід пішли гранатометники.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Танк "Прорив", фото: Facebook

"Фатальним для російського т-90м став постріл з РПГ-7 – у танка заклинило вежу. А далі терробороновец з позивним " Кузя "добив "Прорив" з гранатомета "Карл Густафф". Постріл був дуже ефектним, адже здетонував боєкомплект бронемашини" - йдеться в повідомленні під постом. Черговий доказ того, що вся "наворочена" техніка росіян не більше, ніж фейк.

Знищена ворожа техніка, фото: Генштаб

З членів ворожого екіпажу ніхто не вижив, і це була солодка помста за українських громадян. За кілька днів до цього з цього танка була розстріляна колона мирних людей. Тоді загинуло четверо людей. Решта окупантів втекли з поля бою.

Нагадаємо, що смерть Путіна не зупинить війну в Україні - таролог Хомутовська розставила всі крапки

Раніше повідомлялося, що в ротах по 10-15 осіб: російські окупанти масово відмовляються воювати і готові розстріляти власне командування

Також, екс-міністр праці Польщі Кульпа назвав рф п'яницею одурманеної ядерним наркотиком