Вже днями Україна стане кандидатом на членство в Європейському Союзі. Довгий час багато країн сумнівалися в правильності цього рішення, але, все ж були переконані, що це їм просто необхідно.

Існує п'ять очевидних причин, чому ЄС потрібна Україна, і з нею стане альянс тільки міцніше.

По-перше, Україна - потужний суб'єкт, який може приєднатися до забезпечення безпеки континенту. У нас також найпотужніша бойова мораль, і найвищий відсоток у Збройних силах, а це вже багато про що говорить.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

По-друге, як відомо, у нас потужний культурний центр. Десятки артистів, яких сьогодні знають по всьому світу. Чого тільки вартий пісенний конкурс Євробачення, де наша країна є однією з найуспішніших за 18 років участі. Ми тричі перемагали з 2004 року, в той час як багато європейських країн чекають бажаного тріумфу по 40, а часом і по 50 років.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Kalush Orchestra, Євробачення-2022

До повномасштабної війни Україна потрапила в топ 5 найбільш швидкозростаючих економік Європи. Нашими розробками захоплюється весь світ, і ми перші, хто перенесли всі важливі документи в смартфон, при цьому зробивши це безпечно. Також, нам вдалося імпортувати за рік товарів на 40 мільярдів доларів.

Дія. Фото: diia.gov.ua
Дія. Фото: diia.gov.ua

Починаючи з 2014 року, коли і почалася наша Євроінтеграція, були проведені сотні реформ, які зробили життя громадян кращим. У нас є свобода слова, а також повна демократія, це теж важливо.

Зеленський виступив перед Європейською Радою. Фото: Telegram

Ну, і найголовніше, сьогодні Україна є щитом Європи, який обороняє світ від російської агресії. Коли наші захисники вистоять, і виженуть окупантів із земель, у Європи не повинно залишатися ніяких сумнівів, чи повинні ми бути частина ЄС. Ми-європейці, який захищають весь світ від війни.

Нагадаємо, що все більше українців почали тверезо оцінювати терміни закінчення війни: новий соцопитування

Раніше повідомлялося, що російські полонені зізналися у злочинах проти українського народу, довели свою марність

Також, історія полку "Азов" , і чому російські пропагандисти намагаються зробити з них неонацистів