Стало відомо про те, що російський президент Путін продовжує опускатися на саме дно. У 2022 році він виявився найбільш непопулярним політиком у світі. Його кар'єра померла, як раніше позначали багато експертів.

Про це стало відомо з результатів соціологічного дослідження американської організації Pew Research Center, що були опубліковані в середу, 22 червня.

Його дії підтримують на сьогоднішній день тільки 9% осіб, що були опитані в 18 країнах світу. Цивілізований світ, а таких виявилося близько 90%, виступили із засудженням його дій в самому центрі Європи в 2022 році.

Інфографіка, фото: Pew Research Center

Все це є максимальним показником за його 20 років правління. Весь цей час проводилися подібні опитування.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

До слова, рейтинг російського диктатора не завжди був таким поганим, хоч і регулярно йшов на дно в останні роки. У 2022 його політична кар'єра остаточно померла.

путін. Фото: скрін youtube

У Німеччині його діяльність як і раніше схвалюють 14 відсотків респондентів. А серед німецької молоді цей показник ще вищий - 22 відсотки.

Ставилося ставлення людей і до самої країни Росії в цілому. В середньому, в 18 країнах приблизно 85% опитаних висловлюють свою негативну думку про державу. Найсильніше стали не любити Росію в Італії, Греції, а також у Польщі. Там в середньому з минулого опитування рейтинг опустився на 30%. У Німеччині до Росії добре ставляться 16 відсотків респондентів.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

Якщо так піде і далі, то наступного року про нього і зовсім не пам'ятатимуть, а саму країну уникатимуть. Такі настрої європейців можна побачити вже зараз.

Кремль, фото " Інформатор"

Нагадаємо, що в Молдові знову почалися мітинги проти чинної влади: Кремль продовжує розгойдувати ситуацію

Раніше повідомлялося, що біографія "українських" гауляйтерів, які встали на бік "русского міра": засуджений за педофілію, любитель забороненого і прибиральник

ТАКОЖ, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам:маскувалися під добровольців