Радник глави президента України Олексій Арестович висловився стосовно можливого членства в НАТО. Він досить скептично налаштований, однак, все ж є і позитивні моменти.

Таку думку він озвучив під час вже традиційного ефіру з російським журналістів Марком Фейгіним, що був опублікований на YouTube-каналi.

Український політичний діяч зазначає, що Україна вже є частиною оборонної стратегії НАТО, і міністри практично 50 країн пообіцяли нам, що справа буде доведена до кінця, а тобто, до остаточної поразки Російської Федерації.

"Ми де-факто члени НАТО. Передаю тобі привіт особисто від Міністра оборони Рєзнікова. Сьогодні з ним розмовляв і він мені сказав:"Передай Марку і всім глядачам, що в Рамштайні було сказано, що вони ніколи не покинуть Україну, скільки б часу не знадобилося і допоможемо їй дійти до перемоги". Міністри оборони 50 країн практично в переважній більшості, з ким встиг поговорити Резніков заявили наступне: "Ми ведемо справу до поразки РФ, скільки часу і зусиль не знадобилося",- каже Олексій Арестович.

Арестович. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Вишенькою на торті став американський міністр оборони Ллойд Остін, який підтвердив вище написані слова про те, що правда і перемога на боці України. У цьому не повинно бути ніколи ні у кого сумнівів. Ось правда, коли саме це може статися - одному Богу відомо.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Однак, найімовірніше найближчим часом Україні варто забути про ідею вступу в НАТО, так як альянс до цього ще не готовий.

Нагадаємо, що в Європі заговорили про прискорену процедуру вступу України до ЄС, чекати чи ні

Раніше повідомлялося, що російські війська збираються перекинути резерви на Донбас, окупанти "виснажили" свої сили - британська розвідка

Також, росіяни почали труїти в" ЛНР " газом чоловіків, які ховаються від мобілізації - беруть навіть з хронічними хворобами