Все більше в мережі з'являється кумедних історій з російськими окупантами. Спочатку вони будують з себе героїв в соціальних мережах, а потім їдуть додому в чорних пакетах.

На цей раз показали жителя Росії, який, по всій видимості, цілком усвідомлено поїхати воювати в Україну. Олег Дробов висловлював неодноразово свою ненависть до України та її народу, і вважав їх "другу армію в світі" непереможною.

Весь світ бачить, що росіяни несуть колосальні втрати, але продовжують робити вигляд, що так і було заплановано, і взагалі у них все відмінно. За даними Генштабу з початку повномасштабного вторгнення загинуло вже близько 35 тисяч особового складу загарбників, і це тільки початок.

Загиблий окупант, фото: вільне джерело

Ось, що писав Олег Дробов стосовно війни Росії проти України.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"У роті моїх друганів втрат немає, тільки 300, Росія вже практично перемогла. Загинути взагалі тут нереально, якщо мене мене раптом якимось чином замочить українська армія, яка відступає скрізь, то я офіційно дозволяю обоссать свою могилу))) тому що я тоді бду просто кінченим лошарою".

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Ну, що ж, за мову хлопця ніхто не тягнув. Тепер він відправився додому в чорному пакеті, і готується приймати " дощ " від тих, хто йому не вірив. І так буде з кожним самовпевненим громадянином Росії, який вважає, що має повне право наступати на чужі землі, відбирати життя мирних громадян, а також руйнувати інфраструктуру.

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео

Сподіваємося, що історія Олега буде показовою для решти окупантів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що жорсткі бої на" Азоті " і втрати ЗСУ в Сєвєродонецьку: австрійський аналітик Тому Купер про ситуацію на передовій

Раніше повідомлялося, що в Європі заговорили про прискорену процедуру вступу України в ЄС, чекати чи ні

Також, Фінляндія готова воювати з Росією, якщо окупанти зважаться відкрити другий фронт: готувалися десятиліттями