В Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS, які стануть найгіршим нічним жахіттям для ворога. Таку заяву зробив Міністр оборони України Олексій Рєзніков.

"Літо буде спекотним для російських окупантів. І останнім для деяких з них", - йдеться у повідомленні міністра оборони у Twitter.

Раніше Олексій Резніков на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук повідомляв про отримання іншого потужного озброєння, яке підсилить ЗСУ у боротьбі проти російської армії.

"У нас поповнення! Перші Panzerhaubitze2000 - В українській артилерійській родині з‘явилися німецькі Panzerhaubitze2000 з підготовленими українськими екіпажами.", - повідомив міністр оборони. Олексій Резников

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще
За його словами це озброєння стало 6-м видом артилерії 155-мм калібру, який посилює нашу оборону. Українські воїни на цей час використовують вже M777, FH70, M109, AHS Krab та Caesar. А відтепер ворогів битимуть й з допомогою Ph2000.

Ракетні комплекси "Ураган"

Ракетні комплекси HIMARS

Головнокомандувач Збройних Сил України Генерал Валерій Залужний безумовно зможе ефективно застосувати ці найпотужніші види озброєння на полі бою. Олексій Резніков також висловив окрему величезну подяку українським артилеристам, які вже стали всесвітньою легендою.

"Також хочу подякувати німецьким партнерам за підтримку, на збільшення якої ми продовжуємо розраховувати. Поява Ph2000 – це приклад кооперації на підтримку України. Дуже ціную зусилля моєї колеги - міністра оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт і з задоволенням дякую Нідерландам та Кайсі Оллонґрен.", - йдеться у повідомленні. Олексій Резніков

Нагадаємо, рашисти замовили шашлик у Херсоні й отримали рахунок автоматною чергою: "Вкладуться у чорні мішки для сміття"

Також ми писали, Микола Кулеба розповів щасливе продовження історії про брата і сестру, яка зворушила Україну: "Знову допомагає"

Нагадаємо, щурик Нюша став порятунком для маленького хлопчика з Харкова: дитина ледь не загинула двічі під обстрілами росіян