Російські окупанти продовжують зізнаватися у злочинах проти українського народу. Зокрема, мова пішла про мародерів, які забирають навіть магнітики з холодильників. Вони заздрять рівню життя наших громадян.

Про це свідчить телефонна розмова загарбника, який перехопили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Опублікований ролик був на сторінках відомства в соціальних мережах.

Як виявилося, навіть через чотири місяці з початку повномасштабного вторгнення, російські окупанти продовжують мародерити в захоплених в Україні містах і селах. Вони приходять до господарів, і погрожують зброєю, а після цього хваляться в телефонних розмовах близьким своїми «трофеями».

"Є хто? Я зараз стріляти почну", - розповідає росіянин, як мародерствує в Україні. Більше того, він насміхається над своїми побратимами, у яких ще вистачає совісті цього не робити. Для окупанта це відмінний шанс розбагатіти, але мабуть він ще не чув про існування слова "карма".

Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"У них ще совісті не вистачає у кого-небудь щось забрати. Я там просто до будинку підходжу, стукаю. Є хто? Я зараз стріляти почну-так-так, все виходимо. Треба було понабирати телефонів ще більше. Я тільки собі "замутив" телефон. У мене ох... (дуже хороший) Huawei. Коли у смак увійшов, мені так сподобалося. Просто входиш в будь-який будинок. Так, Здрастуйте. Виходьте, будь ласка. Я щось візьму", - хвалиться росіянин мародерствами в Україні.

Коли ВСУ знайдуть цього "сміливого" хлопчини, далеко накрадене він не понесе, і доведеться платити за рахунками.

Нагадаємо, що командувач обороною Києва Олександр Павлюк пояснив, від чого залежить безпека столиці

Раніше повідомлялося, що Анджей Дуда знову згадав слова Еммануеля Макрона про Україну, і звернувся до Путіна

Також, окупанти втекли від молодіжного та Катеринівки на Донбасі після атаки ЗСУ — плани ворога летять шкереберть