Як виявилося, бувають і адекватні жителі Чечні, які не зламалися перед Рамзаном Кадировим, і стоять на боці правди.

Сюжет про таких чоловіків опублікували на порталі DW. Йдеться про чеченських добровольців, які воюють на боці України. Саме вони довели всьому світу, що чеченці-це не тільки "кадирівці", що приїхали в Україну заради зйомки роликів в соціальну мережу TikTok

Чоловіки впевнені, що якщо всі народи, яких притискала в правах Російська імперія, якщо всі вони стануть одним цілим, то у світу з'явиться реальний шанс зламати «хребет» військовому злочинцеві путіну, як зазначає Мансур.

Чеченці воюють проти росіян разом з українськими військовими, і їм дуже боляче усвідомлювати, що з іншого боку фронту величезна кількість їх співгромадян, які вирішили боротися за інтереси Кремля.

Чеченці, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Багато з тих, хто допомагає Україні сьогодні, ветерани чеченських воєн. Тих самих воєн, яка на жаль привела до влади Рамзана Кадирова. Той, після приходу на посаду почав безжально "душити" права опозиції.

"І ми приїхали сюди для того, щоб українському народу і всьому світу довести, що не всі чеченці дихають в потилицю Кадирову, не всі згодні з його діями, і не всі підтримують Кадирова" - говорить Мансур.

Чеченці, фото: скріншот з відео

Вони прекрасно розуміють, на які ризики йдуть. Якщо раптом трапиться так, що вони потраплять в полон, то не матимуть права на повноцінний захист. Все тому що не є частиною української армії.

Чеченці, фото: скріншот з відео

Але навіть незважаючи на це вони продовжують боротися зі злом, і будуть це робити до тих пір, поки не повалений окупантів.

Нагадаємо, що окупант з гордістю розповів дружині, як танком проїхався по трупу українця в Херсоні

Раніше повідомлялося, що українські льотчики мають шанс перейти на американські винищувачі F - 15 і F-16, росіянам вже не сховатися

Також, російський окупант перед смертю попросив помочитися на його могилу, якщо вб'ють українці