Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вирішив знову заступитися за Україну, і опустив на дно росію разом з путіним. Мова пішла про переговори.

Свою думку він озвучив під час саміту Співдружності націй.

Виходячи зі слів британського політика можна зрозуміти, що російського диктатора путіна абсолютно не цікавлять мирні переговори, його мета в іншому.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Зараз глава Кремля думає про те, як можна подвоїти ставку, і тим самим не залишити каменя на камені в українських містах. Робитиме все те, що творив у Чечні, і це буде "трагічною помилкою" путіна, як зазначає він.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

"путін не сприймає всерйоз мирні переговори. Він хоче подвоїти ставку і зробити Грозний у великих містах України", — сказав глава уряду Великобританії.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

З самого початку повномасштабного протистояння Борис Джонсон старанно підтримує Україну, і в кожній своїй заяві згадує про страшні події, які творять росіяни на наших землях. Крім того, вся його підтримка не тільки на словах, а й на ділі. Він став одним з перших світових лідерів, які зважилися приїхати до Києва після 24 лютого.

путин

На даний момент він схвалює поставки важкого озброєння, щоб ЗСУ якомога швидше вигнали окупантів до кордонів, на яких вони стояли до 24 лютого. Як тільки це станеться, відразу можна буде говорити про початок мирних переговорах, коли позиція України на полі бою буде більш сильно. Зараз же все це безглуздо.

путін при цьому не розуміє всього кошмару, і продовжують віддавати накази про вбивства мирного населення, а також про вбивства мирних громадян. Методичку вони не змінювали вже багато років, і такими ж способами користувалися під час війни в Чечні. Тоді міста були повністю зруйновані.

Руйнування, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Молдові знову почалися мітинги проти чинної влади: Кремль продовжує розгойдувати ситуацію

Раніше повідомлялося, що біографія "українських" гауляйтерів, які встали на бік "русского міра": засуджений за педофілію, любитель забороненого і прибиральник

Також, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам:маскувалися під добровольців