Багато українців усвідомлюють, що серпень 2022 року буде дуже переломним не тільки для нашої країни, але і для всього світу. Багато експертів пророкують на цей час крах або навіть смерть володимира путіна.

Також, Україна відзначає 24 серпня День Незалежності, який ознаменує новий етап для нашої держави - входження в новий солярний рік.

Подивитися, що чекає на всіх нас в серпні погодився нумеролог Владислав Грицай.

Нумеролог Владислав Грицай, фото: Знай.uа

Експерт упевнений, що те, що воєнний стан в Україні продовжили саме до 23 серпня - це далеко не збіг.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Серпень не буде переломним в плані самого перелому, адже багато зміниться в липні, але в серпні ми дізнаємося багато того, що приховано. У серпні велика ймовірність зради путіна на тлі погіршення його здоров'я. Я говорив ще в лютому, що в серпні велика ймовірність або фізичного відходу путіна, або його перетворення в овоч, який можна посадити десь в Херсонській області".

Путін

Владислав переконаний, що в серпні ми всі побачимо зміну парадигми і події, які зможуть зміцнитися. У липні буде обрано напрямок, а в серпні ми на фізичному рівні побачимо результат.

"Переворот в Кремлі почнеться з Лукашенка. Він буде його першим зрадником. Я в березні про це говорив... путіну, офіційно, 70 років цього року і у нього з 7 червня до 7 жовтня - дуже небезпечний період, пік якого в серпні. У нього ймовірність смерті від зради близького оточення. А лукашенко - людина, яка любить захищати свою д*пу... А з середини травня у нього риторика дуже неоднозначна...",- застерігає Грицай.

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України розпочалася.

Раніше ми повідомляли, що Владислав Грицай розповів, навіщо змінювати гімн України і коли в рф будуть голодні бунти: "Перелом у серпні".

Також стало відомо, що на росії після путіна будуть ще диктатори: тарологиня залякала жителів рф - "Не нам терпіти".