Стало відомо про те, що в Маріуполі продовжують донині знаходити вбитих російськими окупантами городян. Сотня тіл були заховані в житловому будинку.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андющенко в Telegram-каналі. Російські окупанти не перестають дивувати своїми нелюдськими діями. Жителі Маріуполя не можуть дочекатися, коли ЗСУ повернуться і повернуть місто під контроль України.

Петро Андрющенко

В результаті російського бомбардування в одному з будинків було виявлено більше ста тіл жителів.

"Нові сумні знахідки. При обстеженні будівель в Лівобережному районі в будинку з попаданням авіабомби на перехресті пр.Перемоги і бул. Меотиди знайдено понад 100 тіл загиблих від бомбардування. Тіла досі під завалами. Вилучення та поховання окупанти не планують"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Маріуполь, фото: скріншот з відео

Також, в місті триває ексгумація, в пріоритеті стоять двори шкіл і дитячих садків. Після цього ями обробляються спеціальним засобом, щоб не було запаху.

При цьому, на вулицях і по дворах після ексгумацій обробка не проводиться. Росіяни в черговий раз довели, що для них людські життя - порожній звук. Вони готові йти на вірну смерть заради свого імператора Путіна, і деякі навіть не заперечують цього.

Маріуполь, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ майстерно спрацювали по позиціях окупантів, ворог отримав "по зубах": серед втрат танки та інша бронетехніка

Раніше повідомлялося, що росіян, які проти війни, почали кошмарити на батьківщині: без грошей і роботи

Також, пес патрон показав, як проходять його трудові будні і "полювання" на російські міни