Стало відомо про те, що прославився в Україні окупант повернувся додому. "Чмоня" раптово опинився в списках на обмін після 4 місяців полону.

Відео з ним з'явилося в мережі днями, і там можна помітити його участь в перекличці перед звільненням.

Весь інтернет знає його на прізвисько "Чмоня", але звуть його насправді Андрій Рязанцев, і він педагог з окупованої Горлівки. Борець за "русский мир" вирушив воювати проти українського народу, проте тривало його протистояння недовго.

Чмоня, фото: вільне джерело

Герой мережі потрапив у полон через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення, 1 березня. 28 червня відбувся черговий обмін військовополоненими, і в результаті цього окупанти повернули 16 військовослужбовців і одного цивільного. Російська сторона отримала назад 15 своїх бойовиків, і серед них був "Чмоня".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Про Андрія Рязанцева відомо не так багато. Йому 37 років, він житель Горлівки. До своєї "військової кар'єри" працював педагогом. На війну потрапив після оголошеної в так званій "ДНР" мобілізації, вступивши в мотострілецький підрозділ бойовиків.

Чмоня, фото: вільне джерело

Популярність в Україні заробив практично миттєво через свій зовнішній вигляд. Саме так виглядають російські окупанти-старий одяг, заправлена курточка в штани, а також розгублений вираз обличчя. Одним словом - типовий Чмоня.

Чим займеться після повернення додому Андрій Рязанцев - невідомо, однак, існують величезні сумніви, що захоче знову воювати проти українців. Чотири місяці він перебував у полоні.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк відповів на закиди Пєскова закінчити війну до кінця доби

Раніше повідомлялося, що українка показала шлях порятунку з окупованого Херсона через Крим: 3000 км і можна спати спокійно

Також, глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським