Екс-главар бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков вирішив висловитись знову про війну в Україні. Незважаючи на свою відданість окупантам, останнім часом він не соромлячись їх деморалізує.

У своєму новому зверненні він висловився про Калінінграда. На його думку, якщо раптом розпочнеться війна з НАТО, місто перестане бути російським. Також він зовсім не радить цього року туристам відвідувати незаконно анексований Крим.

"Я не хочу сказати, що їхати до Криму абсолютно безпечно зараз, тому що я припускаю, що через деякий час Україна почне завдавати ударів по Криму. Але з іншого боку, допустимо, Чорноморське узбережжя, допустимо, район Сочі, Туапсе і так далі. .. зараз прямий, цього літа, Україна навряд чи дістанеться" - йдеться у повідомленні від терориста.

Ігор Гіркін, фото: kommersant.ru

Що стосується Калінінграда, тут для російських окупантів також не найприємніші новини. Якщо НАТО вступить у протистояння з Росією, це може призвести в майбутньому до ядерного конфлікту, як би це не звучало сумно. Це, найімовірніше, одна з небагатьох причин, з яких обидві сторони намагаються цього уникнути.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Я поки не розглядаю таку загрозу вторгнення НАТО з різних напрямків, бо це призведе до ядерної війни. Калініград ніяк нам не втримати, якщо НАТО вступить у війну", - продовжив Ігор Гіркін-Стрілков із сумним тоном.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

Йому мабуть боляче дивитися на те, що відбувається, адже він помилявся щодо "русского мира». До речі, незважаючи на те, що він постійно демотивує росіян, він виступає за війну.

Нагадаємо, що глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ з позивним "Мер" готовий стояти до останнього, щоб вибити ворога

Також, Олексій Арестович розповів про плани окупантів на серпень, і як ЗСУ збираються їх ламати