Жителі Бєлгорода та області турбуються за своє життя після нещодавнього обстрілу, в якому окупанти намагалися звинуватити Україну.

Губернатор області В'ячеслав Гладков зустрівся та поспілкувався з місцевими жителями, які поділилися своїми переживаннями. Тепер люди просто бояться перебувати у власних будинках, адже будь-якої миті може "прилетіти".

Одна із жінок запитала у губернатора: "Скажіть, як нам спати спокійно?". Гладков не відзначився особливою чуйністю і навіть не спробував заспокоїти жителів. Він сказав "ніяк", тепер вони можуть забути про мирне життя. Відповідне відео було поширене російськими ЗМІ.

Варто нагадити, у Бєлгороді, в ніч на 3 липня, прогриміли потужні вибухи. Відомо, снаряди зруйнували 11 багатоповерхівок та близько 40 приватних будинків, є кілька постраждалих та вбитих цивільних.

Росія вже за традицією спробувала звинуватити Україну в тому, що сталося, але "прорахувалася". У Бєлгороді було знайдено уламки ЗРК "Панцир", які є на озброєнні тільки в армії росії. Зважаючи на все, росіяни самі вдарили по своїх домівках і обмовили українську сторону.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Фрагмент ракети в Бєлгороді, фото місцевих жителів

Раніше ми писали про те, коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна"

Як повідомляв Знай.ua, парамедик Тайра розкрила невідоме про російський полон: "Сказали, що вона вже мертвець і краще накласти на себе руки"

Також портал Знай.ua писав, що в "ДНР" окупанти незаконно утримують у "в'язницях" понад 10 тисяч маріупольців: катують і майже не годують, як у концтаборі