Мелітопольського аеродрому як військової бази окупантів більше не існує. ЗСУ попрацювали на славу, щоб завдати їм максимальної шкоди.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Іван Федоров. Фото: скриншот Facebook

Аеродром було знищено точними обстрілами українських захисників, а залишки техніки та особового складу ворог вивів звідти. Жодного дня без втрат у росіян, що не може не тішити.

"Можна сказати, що Мелітопольського аеродрому як військової бази рашистів уже не існує: з третьої ранку після перших обстрілів вони почали евакуювати весь особовий склад звідти, а після другого удару о шостій ранку - вивозити всю вцілілу техніку. Це десь до 9-10 ранку, а після цього не було вже жодної людини на військовій базі, захопленій рашистами", - сказав мер Іван Федоров.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів

При цьому не можна не відзначити, що від цих ударів не постраждав жоден громадянський житель, і з'явилися десятки поранених окупантів. На відміну від них, українські захисники працюють чітко, не загрожуючи при цьому звичайним людям.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

Мер міста додав, що після ранкових обстрілів росіяни повністю заблокували Мелітополь на в'їзд і на виїзд десь о 16-й годині, потім рух дозволили, але суттєво посилили перевірки.

Сподіваємося, що місто незабаром знову повернеться під контроль українських військ, і наші люди знову відчують себе вдома під мирним небом.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що партизани в окупованому місті довели, що не бояться росіян - погрожують розправою і чекають на ВСУ

Раніше повідомлялося, що окупанти звинуватили Україну в обстрілі Бєлгорода, але "нагодувати" всіх черговою брехнею не вдалося: "спалилися" на рівному місці

Також, парамедик Тайра розкрила невідоме про російський полон