Зараз українців цікавить величезна кількість питань, і пов'язані вони здебільшого із закінченням війни, і чи зважиться напасти Білорусь на наші території за росією.

На все це відповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю РБК-Україна .

За його словами, перші результати та перемоги українці побачать уже у серпні цього року, чекати залишилося недовго, проте це один із перших кроків, і до кінця протистояння ще довго. Перемога вважатиметься лише після того, як Збройні сили України вийдуть на кордони станом до 1991 року.

Кирило Буданов, фото: скріншот з відео

"Наприкінці року, скажімо так, стан, у якому активні бойові дії досить зменшаться. Але це не буде ще кінцем, треба правильно розуміти те, що я говорю. Це буде кінцем цієї всієї авантюри, яку Росія зробила", - наголосив Буданов.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Говорити про терміни повного закінчення війни ще зарано, проте, за оптимістичними прогнозами, відбудеться це вже наступного року. Сподіватимемося, що так і буде, адже плани у нашої політичної та військової верхівки грандіозні, а головне – цілком реалістичні.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

ВСУ б давно вже пішли в контрнаступ, проте є величезна проблема - нестача зброї. Вирішиться це питання вже найближчим часом завдяки нашим партнерам.

Не забули поговорити і про можливе настання з боку Білорусі. За словами начальника ГУР МО, це не більше ніж плановий захід, і підготовка до наступу не ведеться.

"Це абсолютно планові заходи білоруської армії, що їх проводять. Ми знали про них за два з половиною місяці до того, як почалися перші дії. На даному етапі загрози від білоруської армії для України не існує", - говорить Кирило Буданов.

Нагадаємо, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів: ще одна фобія росіян

Раніше повідомлялося, що ЗСУ завдали точного удару по окупантам у Мелітополі.

Також, таролог Людмила Хомутовська сказала, що стане знаком кінця війни, загибель неминуча