Ексглавар бойовиків у "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін вкотре вирішив деморалізувати російських окупантів і натякнув на їх швидкий кінець.

Новий ролик був опублікований на його особистих сторінках у соціальних мережах і останнім часом він вкрай активізувався. Навіть незважаючи на те, що він підтримує цю війну та бажає перемоги росії, він нехило піднімає бойовий дух нашим захисникам із ЗСУ.

Поговорити цього разу він вирішив про озброєння від американських партнерів України, а саме про РСЗВ HIMARS, яке нещадно справляється з окупантами на полі бою.

Ігор Гіркін - Стрєлков. Фото: скрин відео

Йому почали ставити питання, чим хороша ця система, і чи є у Росії аналоги, щоб відповісти. За його інтонацією та словами можна зрозуміти, що жодних нових розробок у росіян немає, і вони й так уже використовують проти української армії все, що тільки можливо.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ракетні комплекси HIMARS

"Найчастіше ракета РСЗВ коштує в 10 разів менше ракети ППО. І знову ж таки, РСЗВ має таку чудову здатність: якщо одночасно летить 20-30-40 ракет, то ніяке ППО не буде. "Наразі вони вже застосовуються на фронті. Чим більше їх буде, тим складніше з ними боротиметься. І взагалі, відкрию страшну таємницю: чим більше західної зброї будь-кого надійде в Україну, тим важче нам воюватиме" - каже засмучений терорист.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Очевидно, вони починають усвідомлювати, що перемоги у війні їм не бачити, і це важко визнавати. Завдяки допомозі від заходу ми зуміємо закінчити цю війну найближчим часом.

Нагадаємо, що ЗСУ підійшли максимально близько до Херсона, всього кілометр до передмістя та кілька тижнів до перемоги

Раніше повідомлялося, що окупанти влаштували п'яні розбирання та перестрілку між собою, а про компенсацію за бойові втрати можна забути — ГУР перехоплення

Також, Лукашенко заявив, що Україна - це монстр, створений Заходом із "долею" фашистської Німеччини, а потім виправдав дружка путіна