У мережі згадали інтерв'ю практично 30-річної давності чеченського польового командира Шаміля Басаєва. Ще тоді зрозумів, що собою представляють росіяни.

Інтерв'ю з ним було записано ще 1995 року, практично за 30 років до сьогоднішніх подій. Однак, як виявилося, ще тоді російські війська та люди не відрізнялися особливою кмітливістю та професіоналізмом.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Вони тоді як і ми боролися за право на спокійне життя, право на свободу та за території.

"Народ Росії - це елементарні раби, і вони самі не хочуть з цього рабства вийти. Вони як маніяки, розумієш? Їм подобається страждати, їм подобається мучитися. Їм подобається роль ця - рабів" - розповідав Шаміль Басаєв.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Він зовсім не розуміє, чому там вважають, що люди у всьому світі повинні так жити. Цивілізовані громадяни хочуть жити вільно, без цього рабства, але росіяни за це роблять із них бандитами та терористами.

Зараз бачимо, що історія 1995 року повторюється. Російська влада та війська вирішили, що їм мало територій, і треба терміново зіпсувати комусь життя. Як мету поки що обрали українців, щодня здійснюючи обстріли територій та цивільної інфраструктури.

Росіяни з наборами снеків і чіпсів, фото з Telegram-каналу

Вони відчули, що Україна почала жити набагато краще за них, і люди тут знають, що таке свобода. Саме тому величезна кількість росіян і виступають за цю війну, їм приємно усвідомлювати той факт, що десь людям ще гірше, ніж їм. Типові раби системи.

Нагадаємо, що Росія готується до відкриття другого фронту в Сирії: отримали потиличників в Україні, потрібно ще й на Сході .

Раніше повідомлялося, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів: ще одна фобія росіян

Також радник МВС Денисенко про путінський указ і бажання росіян мобілізуватися.