Командир танкового взводу 1-ї танкової Сіверської бригади з позивним "Заєць" поділився досвідом роботи з закритих позицій по ворогу.

Відео розмови з командиром розмістили в ОК "Північ" на Facebook. Командир вже вдруге воює та захищає Україну від ворога, вперше це було у 2014 році. До повномасштабного вторгнення працював у податковій, а сьогодні мужньо боронить українську землю.

Танк ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook

Є знищена техніка, є втрати ворога, і є такі ділянки, що він взагалі відмовляється заходити на нові позиції та взагалі відступають. Тому, що ми їх постійно тримаємо в напрузі. Командир

Розповідає, що коли виїздять на вогневі позиції, в ту мить коли йде стрільба, а потім йде "возвратка", то вже на постріли не реагує. У голові крутяться думки, щоб чітко зробити свою роботу, та бажано влучити у ворога, знищити техніку та живу силу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Воїн зазначає, що роботи дуже багато, тому коли настає відбій, ледь вистачає сил, щоб повечеряти та помити ноги, а то й без вечері, просто хочеться полежати.

Воїн ЗСУ. Фото: скрнишот Facebook

Ми сиділи з 6 ранку до 9 вечора на вогневій позиції, чекали може аеророзвідка скине дані щодо нових точок вражень. В танку ти можеш сидіти лише в одній позиції, тимчасово можеш зайняти вертикальне положення, і знову сісти. Командир танкістів

Нагадаємо, ми писали, що командир чеченських військ Шаміль Басаєв роздивився у росіянах рабів ще 30 років тому, ні краплі не змінилися.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ завдали точного удару по окупантах у Мелітополі.