Аналітик проаналізував ситуацію яку надають різні служби розвідок та офіційні дані.

Переклади звітів Тома Купера традиційно перекладає та виставляє на своєму телеграм-каналі Ростислав Семків. на думку Купера, з огляду на те, скільки ракет Х-22 рф відстріляла за останні три тижні, а також на серію ударів, яких вона завдала цими ракетами 29–30 червня, у рф тепер виснажилися запаси робочих ракет цього типу.

Український Су-25. Фото: Youtube

Ввечері 2 липня літак Су-30 ПКС рф випустив одну-єдину протирадарну ракету Х-31 по українській системі ППО на Одещині, не поціливши в ціль. Увечері 3 липня літаки Ту-22М-3 з авіабази Шайковка з’явилися у небі над Чорним морем, однак не випустили будь-яких ракет. зазначає експерт.

З 1 по 4 липня ПС ЗСУ здійснювали до 16 авіаударів щодень: першочергово вони цілили у російські склади боєприпасів та командні пункти. Росіяни заявили, що збили один реактивний літак на Запорізькою областю, однак виявилося, що відео, яке вони продемонстрували як "доказ", було зроблене ще у квітні.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Аналітик зазначає, що ефективнішою за всі російські та українські повітряні операції стала серія ударів з українських М142 "HIMARS" по російських складах БК.

Ударів зазнали склади в районі Попасної, в аеропорту Мелітополя, іще один удар припав на Чорнобаївку та особливо потужний удар припав на Сніжне. Херсонський аеропорт – що перетворився на одну з великих російських військових баз у цій частині України – зазнав потужного удару української артилерії ввечері 2 липня.

Аналітик зазначає, те, що українські військові дійшли до Чорнобаївки зовсім не говорить, що вони близько до міста.

Нагадаємо, ми писали, що володимир путін вибіг зі свого бункера через Зеленського, щоб знайти союзників у Туркменістані.

Як повідомляв "Знай.ua" українець на прізвисько "Експерт" поділився спогадами про колишнє життя, і чому вирішив піти захищати батьківщину.

Також "Знай.ua" інформував, ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти.