Стало відомо, що в Україні незабаром можуть з'явитися штрафи чергові штрафи, і пов'язані вони з порушенням комендантської години.

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський у ефірі національного телемарафону.

Там чоловік наголосив на одному вкрай цікавому факті. Виявляється, що не всі українці дотримуються режиму комендантської години, і без докору совісті можуть спокійно блукати вулицею в цей час. Тому розглядається питання запровадження штрафів.

Денис Монастирський

"Не всі дотримуються умов комендантської години, і це питання до наших законодавців, щоб було встановлено належну відповідальність за порушення. Йдеться про адміністративну відповідальність", – сказав він.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Київ, фото: Знай.ua

При цьому Денис Монастирський ще раз зазначив, що це не чергова забаганка влади, а питання безпеки. Комендантська година допомагає боротися з диверсійними групами ворога, які можуть активувати цей час.

Як довго нам жити ще за таких умов – не знає ніхто, проте, найімовірніше це відбуватиметься аж до нашої перемоги у цій війні.

Блокпост, фото: скріншот з відео

Зараз особливо важливо дотримуватися комендантської години, оскільки існує величезна ймовірність настання з боку Білорусі. Влада кожної області самостійно регулює час комендантської години, і це в Києві з 23:00 до 05:00.

Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що ЗСУ підійшли максимально близько до Херсона, всього кілометр до передмістя та кілька тижнів до перемоги

Раніше повідомлялося, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів: ще одна фобія росіян

Також після надання Україні далекобійної допомоги у кремлі згадали про переговори: з'явилися нові бажання .