Служба безпеки України викрила помічника народного депутата, який за сумісництвом був російським агентом.

Про це повідомили на сторінках відомства у соціальних мережах , опублікувавши цілий сюжет на цю тему.

Затриманий чоловік здійснював розвідувально-підривну діяльність в органах влади, і найсумніше, що такі люди є помічниками народних депутатів України.

Він був завербований співробітникам 9 управління 5 служби ФСБ Юрієм Водолазким під час відвідин Москви. Після цього був переданий на "зв'язок" керівнику Дмитру Зубарєву.

"Своєму російському куратору зрадник передавав розвіддані про міжнародне співробітництво, внутрішньополітичний курс, зміцнення кордону з РФ і проведення АТО/ООС на сході України. За співпрацю з ворогом він отримував від російських спецслужб від 1,5 до 4 тисяч доларів" - йдеться у повідомленні під повідомленні під російським куратором. постом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

СБУ, фото: Facebook

Не можна не наголосити на тому факті, що для збору секретних даних він використав величезне коло особистих знайомств, а також статус помічника чинного нардепа Верховної Ради України.

Помічник нардепа, фото: скріншот із відео

Слідчі Служби безпеки України повідомили йому про підозру у державній зраді, і тепер він опинився під вартою. Досудове розслідування вже закінчено, і всі матеріали передано до суду. Сподіватимемося, що таких людей з кожним днем ​​ставатиме лише менше, і Україна зможе жити без зрадників.

Нагадаємо, що мрійник і графічний дизайнер Максим став до лав Нацгвардії, щоб знищувати загарбників

Раніше повідомлялося, що командир чеченських військ Шаміль Басаєв розглянув у росіянах рабів ще 30 років тому, ні краплі не змінилися .

Також, у США не збираються підштовхувати Володимира Зеленського до переговорів, вважають ще не настав час