Військовий із Черкаської області розповів, як війна забрала у нього близьких людей, та можливість бачитися щодня із сином та дружиною.

Історія Олександра на прізвисько "Барс" опублікована на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають про російське вторгнення.

Чоловіку 36 років і він є танкістом. Війна розпочалася для нього ще у 2014 році, коли він втратив товариша дитинства та кума.

"Це було важко прийняти, бо в той час, коли тільки бери й лад, кохай і твори, на Донбасі горить земля. Тисячоліттями москалі знущаються з нашої нації. Лише за Голодомору росія знищила понад 10 мільйонів українців", – зазначає "Барс".

Все йшло до того, що рано чи пізно росіяни захочуть захопити всю країну, і сталося 24 лютого. Настав час вирішальної битви.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Застала війна його у Новій Каховці, що на Херсонщині. Там Олександр працював на будівництві, і після отримання повістки одразу ж вирушив до військкомату, де потрапив до танкового підрозділу.

Військовий "Барс", фото: Facebook

На його думку, те, як "розмовляють" танки - своєрідне мистецтво, і щодня чоловік удосконалює свої навички, щоб вигнати ворога з рідної країни.

"Можливо, воно і краще, що все зараз почалося, що моя дитина не братиме участі у війні. Дасть Бог, наступні покоління війна мине. Нам випала надскладна та відповідальна місія зупинити росіян, тому ми боротимемося до переможного кінця" - продовжив Олександр.

ЗСУ, фото: Facebook

Зараз він дуже сумує за сином, якому 20 серпня виповниться 9 років, і на жаль, того дня вони не зможуть бути поряд.

Нагадаємо, що російський окупант благає матір витягнути його з війни в Україні, більше не витримає зіткнень із ЗСУ

Раніше повідомлялося, що бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Ігоря Гіркіна про HIMARS - жодне ППО вже не врятує

Також, політолог Кирило Сазонов закликав не шукати зради у втраті Лисичанська