Для багатьох українських чоловіків через війну чимдалі дужче вводять обмеження, обурення викликало повідомлення про отримання дозволів, щоб перетинати межі районів реєстрації. Однак такі обмеження "працюють" не для всіх.

Стало відомо, що Констянтин Усов, заступник мера Києва Віталія Кличка поїхав на навчання у Гарвардський університет вчитися державному управлінню на рік. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Костянтин Усов. Фото: скриншот Facebook

Усов пояснює, що його поїздка була скоординована з багатьма людьми, зокрема з мером Віталієм Кличком, який також став одним із трьох офіційних рекомендаторів до Гарварду.

Лист про зарахування на магістратуру з державного управління (MPA) та повідомлення про призначення стипендії на навчання я отримав від Університету в березні 2022 Костянтин Усов

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Воїни ЗСУ в окопах. Фото: скриншот Youtube

За словами Усова, лист про зарахування надійшов у березні, але тоді не було можливості залишати межі Києва. Однак тепер, коли ситуація більш-менш стабілізувалася, Усову дозволили їхати на навчання.

Позиції ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Міноборони підписало йому спеціальний письмовий дозвіл на перетин кордону, а Кличко збереже за ним позицію заступника за відсутності.

Нагадаємо, ми писали, що танкіст Олександр втратив у війні найближчих людей, і мріє особисто привітати сина з Днем народження.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям пояснили про заборону виїзду з населеного пункту без дозволу військкома.

Також "Знай.ua" інформував, що батько попри дикий біль дивом врятував поранених росіянами дружину і сина.