У Міноборони росії осоромилися з черговою "перемогою" в Україні. Під час кількох брифінгів там заявили, що взяли одне й те саме місто сім разів. Брехню швидко виявили і наочно показали в мережі.

У Росії люблять прикрашати все - починаючи від простого і закінчуючи, звичайно ж військовою силою. За час повномасштабної війни проти України всьому світу стало зрозуміло, що багато, чим хвалилися в Росії, дуже прикрашене.

Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube

Так, у Міноборони Росії наочно продемонстрували, як вигадують собі "перемоги" в Україні заради гарної картинки для росіян. Під час кількох брифінгів у російському відомстві заявили про взяття одного й того ж міста - Кремінної. Його намагалися "замаскувати", змінюючи порядок і назви міст, але журналісти все помітили.

Так, на відео можна наочно побачити, як у Росії дурять своїх громадян. Якщо державні відомства брешуть не червоніючи, то про пропагандистів на телебаченні можна навіть не говорити.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".