Українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, прицільно вдаряючи їх позиції. Кадри з військових буднів захисників показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соцмережі Facebook.

Воїни ЗСУ не дають подихнути російським окупантам, постійно руйнуючи їхні плани та жорстко відбиваючи їхні спроби прорватися. Зокрема багато внесків роблять артилеристи, яких дуже боятися загарбники і не дарма.

Українська артилерія Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Так, у Міноборони показали, як працює українська артилерія, яка наводить жах на окупантів та щодня знищує техніку та живу силу ворога.

Артилеристи 92 ОМБр ім. Кошового отамана Івана Сірка на постійному бойовому чергуванні, працюють за ворожими цілями день і ніч. Швидкість та злагодженість роботи нашої артилерії при виконанні бойового завдання множить шанси на подальший успіх, а також береже життя піхотинців. Україну і знищують ворогів. Від наших засобів поразки ворогові не сховатися!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".