Прикордонник з позивним "Сивий" був серед тих, кому довелося стримувати наступ російських загарбників з боку Білорусі. Чоловік ділиться спогадами про найважчі перші дні широкомасштабної війни.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук. За особисту мужність і самовіддані дії, "Сивого" відзначено державною нагородою "За військову службу Україні".

"Налаштовані на перемогу! "Страху не було, лише хвилювання за особовий склад", – саме так згадує перший день повномасштабного вторгнення ворога прикордонник з позивним "Сивий". Прикордонники налаштовані на перемогу! Все буде Україна!", - йдеться у повідомленні. Держприкордонслужба

Прикордонник "Сивий", facebook.com/DPSUkraine

Разом з підлеглими він стримував наступ колони російської техніки, що порушила кордон та рухалась з білорусі у бік Києва. Тоді прикордонники дали бій кровожерливим російським загарбникам та зуміли відбити наступ. Завдяки професійним діям офіцера обійшлося без втрат серед особового складу.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"Нічого, що сива голова, та за п’ятий десяток перевалило, ми ще можемо постояти. Вдома рідні, і заради них маємо перемогти – зберегти життя, історію, надбання, спогади" – переконаний прикордонник. Прикордонник Сивий

Нагадаємо, письменниця Тамара Горіха Зерня показала, як Польща змогла навіки відірватися від росії: "Постійне крапання на мозок"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, "Війни та миру" більше не буде: шкільну програму хочуть "порізати", що більше не будуть вивчати учні