Незабаром на полі бою будуть серйозні на користь України. За допомогою західних партнерів Росія зазнає поразки на більшості напрямків.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю газеті Financial Times.

Відчутні результати українці зможуть побачити вже ближче до кінця цього року, і наші території нарешті будуть звільнені від російських загарбників.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

"До кінця цього року відбудуться серйозні зміни на полі бою на користь України. Я сподіваюся, що цього року ми побачимо контрнаступну кампанію і що вона буде успішною", - заявив Резніков. Існує також висока ймовірність того, що війна завершиться вже цього року. Проте, дуже радіти поки що зарано.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Все завдяки системам великої дальності, серед яких є і РСЗВ HIMARS. Вони за останній місяць вже змінили правила гри у війні в українську сторону. ЗСУ продовжать отримувати їх у великих кількостях.

Ракетні комплекси HIMARS

Спочатку США побоювалися, що відправка в Україну HIMARS може призвести до ескалації війни, проте тепер вони побачили професіоналізм наших військових і вже надсилатимуть у більшій кількості. Серед них будуть і ракети з дальністю польоту за 300 кілометрів, що полегшить роботу українцям.

"Я думаю, що це поетапний рух. Ми даємо їм доказ того, що ми можемо використовувати HIMARS з точністю та витонченістю, і ми отримаємо ще більшу і більшу дальність", - упевнений Резніков.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

До речі, такі постачання значно скоротили кількість втрат української сторони, адже ще у травні це число було близько 100 осіб на день.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

Нагадаємо, що щасливий російський сім'янин виявився нелюдським убивцею: хто причетний до запуску ракет Україною, і що відомо про його близьких

Раніше повідомлялося, що російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно .

Також посольство США в Україні терміново просить своїх громадян залишити Україну .