Російські окупанти вже незабаром можуть зважитися на новий "жест доброї волі". Про це розповів радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню Deutsche Welle.

Михайло Подоляк вважає, що найближчим часом воїни ЗСУ можуть підштовхнути російських окупантів до нового "жесту доброї волі". Він вважає, що після того, як Антонівський міст перестає діяти, що війська росії втечуть з Херсона.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Подоляк підкреслив, що це стало можливим завдяки новим HIMARS, які лише недавно почали працювати за позиціями окупантів. Він зазначив, що чим більше Україна отримає нового озброєння, тим швидше загарбники втечуть назад до росії.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Зараз кількість обстрілів зменшилась у п'ять-шість разів, як тільки почали працювати HIMARS, які можуть знищувати логістичні центри та склади з боєприпасами. Це суттєво змінює картину того, що відбувається на сході та півдні України. Якщо збільшуватимуться можливості нашої далекобійної артилерії, включаючи РСЗВ, росія швидше покине нашу територію", - наголосив Подоляк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "рейкова" війна в тилу Росії - цистерни з паливом зробили жест доброї волі: пропагандист солов'їв "палає" від люті.

Також наш портал інформував, в Україні створили план, як відновлюватимуть країну після терору Росії: знадобиться багато часу та ще більше грошей.

Крім того, ми повідомляли, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.