Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, відреагував на заяву рашистів про те, що вони не мають відношення до обстрілу Одеси 23 липня.

У своєму телеграм-каналі Сергій Стерненко опублікував коментар стосовного чергової брехні російських пропагандистів. Він вважає, що росіяни самі ще не зрозуміли, в яку халепу потрапили. Адже звична для них тактика постійно обманювати не така вже ефективна.

"Немиті клоуни просто ще не розуміють, в яку ситуацію вони самі себе втягнули. Та про всяк випадок обрали стару тактику — усе заперечувати", - коментує він заяву рашистів. Сергій Стерненко

Сергій Стерненко. Фото: скрин відео

Нагадаємо, після 11:00 в суботу, 23 липня 2022 року, росіяни завдали масованого ракетного удару по Одесі, в результаті чого загорівся морський порт. Цю інформацію підтвердило Оперативне командування "Південь" Збройних Сил України.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Водночас у пресслужбі Міністерства аграрної політики повідомили, що в порту було призначене на експорт українське зерно.

Нагадаємо, 22 липня у Стамбулі було підписано міжнародну угоду між Туреччиною, Україною, ООН та Росією про розблокування українських портів для вивезення зерна.

Коментар Сергія Стерненка, Телеграм

Нагадаємо, Сергій Стерненко зірвав маску з "хорошого руского" Артемія Лєбєдєва - свідомо порушив указ Зеленського: "Наср*ти на авторитет"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці: "Запам'ятайте їхні пики"

Також "Знай.ua" писав, окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"