Російські окупанти продовжують чинити злочини в Україні і часом роблять жахливі речі. Так, у розмові з мамою російський загарбник розповідає, як його товариші по службі напилися і почали стріляти з гранатомета у мирних жителів. Запис розмови опублікували на сторінці ГУР Міністерства оборони України у соцмережі facebook.

Російський окупант у розмові з мамою розповідає, що вживання алкоголю серед його колег по службі зовсім не табу, а радше традиція. У стані сп'яніння загарбники чинять жахливі злочини, розстрілюючи мирні населені пункти просто заради веселощів. При цьому "друга армія" світу не забуває і мародерствувати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Нажерлися і гранатометами в село всадили. Він з людей тут знущався. У нього куля свистить у голові", - розповідає загарбник і своїх товаришів.

Також окупант скаржиться мамі, що його підрозділ не відпускають на ротацію та утримують на позиціях, ігноруючи те, що всі документи вже давно готові.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.
Також наш портал інформував, скидали авіабомби, а потім ховалися за жінками: російський полонений зізнався, як місцеве населення стало для них "живим щитом".
Крім того, наш портал інформував, український октокоптер R18 блискавично знаходить позиції ворогів, після чого передає "полум'яний привіт" - ось так горять мільйони доларів.