Президенту росії володимиру путіну, мабуть, мало втрат у розв'язаній ним війні, і тому в Росії почали активно формувати добровольчі батальйони, які відправлять в Україну. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у соцмережі facebook.

У Росії почали формувати добровольчі батальйони чисельністю по 500-600 осіб. Відомо, що половину із запланованих батальйонів уже створено, а решту планують добрати до кінця липня.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube

"Місяць тому близько 50 суб'єктів Росії отримали наказ на формування батальйонів чисельністю 500-600 осіб. Ми чітко знаємо, що на сьогоднішній день вже сформовано 8 батальйонів. Планується сформувати до кінця місяця ще 8 батальйонів. У кожному регіоні, у тому числі в Криму, Москві, Санкт-Петербурзі буде такий батальйон", - заявили в ГУР.

Зазначається, що добровольців набирають через військкомати і весь процес повністю контролює Кремль.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.
Також наш портал інформував, скидали авіабомби, а потім ховалися за жінками: російський полонений зізнався, як місцеве населення стало для них "живим щитом".

Крім того, наш портал поінформував, що на Росії град знищив увесь урожай, фанатам путіна не допомогли навіть теплиці: "Бог вас благословив за порятунок України".