Українські збройні сили — найкращі, і це доводять вони п'ять місяців поспіль, відтісняючи ворога з території України. Вчергове це довели Холодноярівці з 93 бригади, розвіявши черговий міф "другої армії світу".

Оперативне командування "Схід" повідомило, що піхота 93 бригади, під Ізюмом влучила просто в "невидимку", яку "не бачать" українські системи РЕБ.

Раніше, зазначається у повідомлені, російські ЗМІ писали, що безпілотник Zala невразливий для українських РЕБ. Вони його не бачать. Але піхотинці показали, що неможливого не буває, і от "невидимка" вже під ногами наших воїнів.

Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook

Холодноярська піхота зацікавилась "нєвідімкой" і влучним вогнем перекреслила чергові сподівання рашистів, збивши чергового "аналоговнєта". ОК Схід

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

За п'ять місяців війни українські захисники знищили 714 безпілотних літальних апаратів. Крім Zala, ЗСУ чудово підбивають Орланів, та інші дрони рф.

Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook

Цікаво, що нещодавно стало відомо, що Іран передав росії бойові безпілотники Shahed 129. Інформація наразі не підтверджена, однак, з реакції США на ситуацію, там заявили про нові санкції для Ірану, можна припустити, що факт мав місце.

Нагадаємо, ми писали, що у росії активно набирають добровольчі батальйони для війни в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Велика Британія має намір збільшувати допомогу Україні, якщо росія продовжить свій "ракетний терор".

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні.