Запуски дальнобійних ракет з території Білорусі показали, що вусатий диктатор лукашенко прислужує путіну, хоч і намагається завуалювати цей факт.

У прикордонному містечку запитали, як вони ставляться до лукашенка, і серед усього села знайшовся ватник, який став розхвалювати "таргана".

Українці. Фото: скриншот Telegram

лукашенко з давніх-давен нормальний. Тому, що він справедливий, тому, що він чесний, тому , що він за народ і таке інше. заявив ватник.

Коли його запитали, як він оцінює те, що ракети летять з боку білорусі, він заявив, що лукашенко їх не пускає. Його ніхто не питає.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

І тут у діалог вступили жінки, односелчани ватника.

"А звідки ракети літають, що ти мелеш!? Ти що, лукашенко нормальний мужик? і путлєр нормальний? Через таких безсовісних як ти ракети летять на дітей. Та ти мізки пропропивав. Ракети з боку лукашенка летять. Якщо башня не працює, то кажи, що це твоя думка. А дітей вбивають на війні, це нормально?"

Жінки запевняють, що у них в селі нема більше таких, як цей ватнік. "Хай тільки ще раз рота відкриє". Жінки швиденько поставили ватніка на своє місце. З такими чдовими жінками українцям точно нічого не загрожує.

"У вас напевно один діагноз з ним, з "батькам", слів нема, так і чекай, що хтось по голові стукне", - наостанок благословили жіночки.

Нагадаємо, ми писали, що Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Як повідомляв "Знай.ua" бойовики з "ДНР" проговорилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість.

Також "Знай.ua" інформував, прикриваються мирними українцями, як живим щитом — вороги бояться ЗСУ і не висовують носа з окупованих міст