В ніч на 29 липня 2022 року українські захинсики накрили потужним вогнем окупантів в місцерозташуванню сил ворога поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області.

Очевидно, вояк путіна там добряче підсмажило, що вони надумали втікати, а може робити черговий "жест доброї волі", або ж вирішили, що отримали "негативну перемогу" - це знає лише Бог. Але достеменно відомо, що оккупанти рф відводять особовий склад та техніку на інші позиції.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел

Близько 40 поранених доставили в госпіталь міста Пологи. З Чернігівки підрозділи виведено практично в повному складі. Наразі поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше 100 військових. Решта окупантів разом з технікою розподілено по містах Токмак та Бердянськ.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки МО України.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Під час виходу з населених пунктів рашисти намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді ж, окупанти мають намір повністю залишити селище і розпочали мінування під’їзних доріг",- повідомляють в управлінні.

Українці висловили свою думку з цього приводу:

"От і добре, тікайте орки бо поїдете в смітьєвих пакетах", "Вони не хочуть втопитися в морі, як акт доброй волі? Що бичок азовський не з'їсть те медузи переварять", "Тікають! А вони ще Київ хотіли взяти!", " Нехай швидше драпають! Дай боже сили і захисту нашим військовим!"...

Нагадаємо, що Пентагон задоволений тим, як Україна використовує надану зброю та готує новий пакет військової допомоги.

Раніше ми повідомляли, що володимир путін програв битву з комарами і відлупцював себе по вуху: права рука підвела.