Стало відомо про те, що росіяни злякалися швидкого контрнаступу ЗСУ в Херсонській області, і почали перекидати війська до Криму та південних областей.

Про це The Guardian розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький у своєму новому інтерв'ю.

Останні тижні стали вкрай успішними для нашого наступу, тож російських окупантів почали перекидати на ці напрямки. Вони все ще гадають, що зможуть зберегти контроль над нашими землями.

"Вони збільшують чисельність своїх військ, готуються до нашого контрнаступу [на півдні України] і, можливо, готуються розпочати власний наступ", – зокрема, прокоментував Скібіцький.

Близько двох тижнів тому командування окупантів вивели деякі групи повітрянодесантних військ з Донецької області. Усі вони тепер розташовуються у Херсоні, куди й відправляють війська з інших напрямків. Сильно вони злякалися швидкого контрнаступу наших військових.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео

Незважаючи на все, їхній наступ у Донецькій області триває, хоч і інтенсивність значно знизилася. Південні області для окупантів мають ключову значущість через Кримський півострів, і тому вони активізувалися.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Наразі вони [росіяни] створюють стрілецькі батальйони резервістів у кожному російському військовому окрузі та третій армійський корпус у західному військовому окрузі [РФ]", - уточнив Вадим Скібіцький.

Нагадаємо, що захисник Азовсталі "Волина" став свідком теракту росіян у Оленівці та сказав правду

Раніше повідомлялося, що на війну в Україну повертатися відмовилися - до ГУРу розповіли, скільки морських піхотинців РФ відмовилися їхати на фронт

Також російські окупанти готуються до наступу на Херсонщині .