На росії батьки двохсотого вояки судяться друг з одним за гробові 8.5 мільйонів рублів

Батько покинув сім'ю ще в дитинстві і щойно запахло грошима — одразу ж подав право на частку. Ось тільки мати рашиста не зовсім згодна з таким прагненням колишнього чоловіка, тому змушена позиватися до нього. Відео розмістили у мережі.

Загиблий рашист. Фото: скриншот Telegram

Мати загиблого розповідає, що батько навіть не платив борги з аліментів, а жінка виховувала трьох дітей сама. Їй би тішитись, адже є ще двоє синів, за які можна отримати гробові.

Наразі у нас йде суперечка в суді, про виплати, які мають виплачувати батькам загиблого військового. Я наполягаю, що батько цих виплат не гідний. мати загиблого загарбника.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У сюжеті зазначається, що у разі, якщо у суді переможе мати, вона отримає 8,5 млн рублів. Зазвичай, кажуть у репортажі, закон стає на бік людини, яка виховувала загиблого, проте як буде цього разу невідомо.

Дно російських громадян не має меж. Нещодавно одна з "матерів" закликала до ще більших жертв серед своїх співгромадян, виголошуючи - мовляв, скільки треба, стільки нехай і гинуть російські солдати. А також зазначила, що слід слухатися путіна.

Нагадаємо, ми писали, що кровожерлива "мати" загиблого росіянина хоче більше жертв: "Скільки треба, стільки нехай гинуть".

Як повідомляв "Знай.ua" на расії безногого "асвабадітєля" битою відігнали від автобуса під дружній регіт в салоні.

Також "Знай.ua" інформував, що архівні кадри козаків із Запоріжжя, незаконно переселених на Кубань з України.