Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз росія пропонує не діалог, а ультиматум і фактичну капітуляцію. Таку думку він висловив під час онлайн зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

Володимир Зеленський сказав, що впевнений у перемозі України та вважає, що переговори з країною-агресором відбудуться. Втім, шлях до конструктивного діалогу буде "довшим і дуже кривавим". Гарант зазначив, що навіть зараз Росія говорить, що готова до діалогу, але насправді це ультиматум.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

"Скрізь вони кажуть, що готові до діалогу. Але це брехня. Що це за діалог?... Вони нам зав'язують руки, відрізають язик, а потім кажуть, що готові говорити. Це не діалог, це терорист, який відчуває силу. і безжальний до людського життя", - заявив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Президент наголосив, що у Кремлі пропонують не переговори, а капітуляцію України та відмову від незалежності та власної історії.

"Вони не пропонують діалогу. Вони пропонують нам здатися, прийняти їхній "світ", забути, що у нас є земля, прапор, що це наша історія, просто стерти нас", - зазначив гарант.

Раніше Знай повідомляв, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".

Також наш портал писав, що ексканцлер Німеччини Шредер знову довів вірність скаженому диктатору.

Крім того, наш портал інформував, окупант випадково розкрив ще один російський злочин.