Колишній український народний депутат, а також зрадник Ілля Кива, отримав нове завдання від своїх господарів. Намагається за допомогою пропаганди зробити із українців звірів.

Про це він висловився у своєму особистому Telegram-каналі, який можна читати лише у тому випадку, якщо звичайна пропаганда від росіян вам набридла. Щоразу чоловік вигадує витончені легенди про українську владу.

Зараз же він вирішив висловитися щодо рішення голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма. Місто планує закрити на вихідні, щоб у такий спосіб боротися із зрадниками.

Ілля Кива, фото: скріншот

У колишнього нардепа своя версія того, навіщо це робиться, і саме нею він поділився у себе в соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Київський режим планує влаштувати терор та масові страти російськомовного населення в Миколаєві. У місті вводять комендантську годину з 23:00 - 5 серпня до 05:00 8 серпня. Для проведення репресії та терору залучено іноземних найманців та членів неофашистських організацій!!! Тобто на три доби поспіль" - сказано у повідомленні під постом божевільного зрадника.

Ілля Кива, фото: скріншот із відео

Він вважає, що місцева влада хоче вбити людей перед тим, як втекти зі своїх посад. На його велике розчарування цього не станеться, адже збігати від труднощів звикли лише такі, як він.

Місто справді закриють у вихідні, і це не просто так. У такий спосіб влада хоче розпочати боротьбу зі зрадниками.

Віталій Кім, скріншот з відео

"Чесним людям переживати нічого. Якщо потрібно вигуляти собаку (недалеко від будинку) - потрібно брати з собою документи. На вихідні місто закривається, його потрібно буде об'їжджати. Мости розводити владу не будуть. Жодного нападу від ворога не очікується, навпаки ВСУ успішно ліквідують окупантів (зокрема знищили дивізіон С-300, що обстрілював місто)” - каже Віталій Кім.

Нагадаємо, що Олексій Арестович проговорився про новий задум ЗСУ у Херсонському напрямку: десятки батальйонів не врятують окупантів

Раніше повідомлялося, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Також Андрій Єрмак назвав вирішальні місяці війни в Україні .