Українські бойові пілоти – страшний сон кожного окупанта. Вони як привиди з'являються звідки і наводять жах на загарбників. Бойові будні льотчиків показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соцмережі Facebook.

Пілоти ЗСУ ще у перші дні війни показали російським окупантам, що їм не захопити українське небо. Усі місяці війни вони не дають загарбникам подихнути ні в небі, ні на землі, працюючи без вихідних та нормального відпочинку.

Українська військова авіація. Фото: скрін youtube

Так, у Міноборони показали серію кадрів з буднів миргородських авіаторів, які є справжніми асами своєї справи та з великим азартом відправляють загарбників прямо до пекла.

Пілоти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Без вихідних та повноцінного відпочинку вони "мінусують" рашистів, захищаючи українське небо. На фотографіях – миргородські авіатори. Наші ангели-охоронці. Наші лицарі неба. Українські "привиди". втомилися продовжують захищати та відвойовувати Україну", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, російські окупанти отримали премію Дарвіна за найбезглуздіше фіаско на полі бою: воїни ЗСУ не можуть насміятися.

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню: "Проводять стрілянини".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".